You just don't realize what you do to me When you hold me in your arms so tight ♥

Så länge jag har dig,
är jag oförskämt rik.

Jag kommer aldrig med några ord i världen
kunna beskriva hur mycket du betyder för mig.
Jag ska ge dig allt du behöver,
för jag behöver dig.

När du stod o höll om mig igår och sa "så här kommer det alltid att vara" -att jag är kortare än dig? -nej, jag kommer alltid hålla dig, det kommer alltid vara du och jag. Åhh, jag får tårar i ögonen, du är verkligen mitt allt, den vackraste människan på jorden. Kommer aldrig att träffa en lika underbar människa som dig, det är omöjligt! Robin Joel Arvidsson ♥ Längtar tills imorgon, då jag får hålla om dig igen ♥

Min kärlek till dig är obeskrivlig ♥

Sola & Bada


Började helgen med kalas hos Farfar ♥ Smörgåstårta och goda kakor osv. Sen åkte jag o Robin till honom o kollade på film (han kollade och jag sov på hans bröst) (lät som att jag låg på en gubbe som heter Hans bröst nu, så var inte fallet) I lördags så slängde jag ihop en skagenröra innan jobbet. Slutade vid 7 o då kom Robin o hämtade mig, ja hoppade in i duschen o så fick vi lite besök, o då blev det massa skagentoast och chips o go-grejer! Söndag, sovmorgon! Och årets första dopp för både mig och Robin. När jag kom hem var jag social med "lill-Robin" spelade krocket, badminton och fotboll :) Ja, nu vet du Sara ;) haha!

Har ju såklart chillat i solen också!

lilla snigel akta dig...

Jag har jobbat torsdag, fredag, lördag och haft fullt upp varje kväll, och igår var jag med min fina Frida, därav ingen bloggning. Hann även fota lite snigel bilder igår kväll när jag väntade på älskling som var iväg och fiskade med en kompis, blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet, och nöjd att jag faktiskt gick in och hämtade kameran vilket jag tvekade länge på ;) (lat, jag vet) men här får ni två snigelbilder!! Enjoy it!

 

Idag har jag suttit ute sen jag kom hem typ, så skönt väder! Firade det med en god smoothie! :D Som vanligt vet jag inte vad jag ska säga mer än det gamla tråkiga!

Obeskrivlig kärlek

Satt ock sökte efter bloggar med lite fina tankar och texter, och så hittar jag in på en blogg där en småbarnspappa berättar om att hans fru gick bort i en hemsk sjukdom. Jag har blivit så himla känslig efter att jag och Robin blev tillsammans, jag har blivit så himla rädd för att mista någon, för att mista honom! Jag kan inte se ett liv utan honom och inte utan min familj och vänner heller. Jag grät aldrig till filmer förr, men nu gråter jag varje gång någon dör blir sjuk osv. Jag vet inte m det brukar vara så, men det är min största fasa, att mista min fina älskling, därför uppskattar jag varje minut jag är med honom. Jag tänker ofta tillbaks på alla fina minnen vi har skapat tillsammans och alla vi kommer att skaffa, allt vi kommer att göra tillsammans! Är så glad att jag har dig älskling, jag är inte någonting utan dig ♥ Längtar tills imorgon då jag får träffa dig igen, idag får jag nöja mig med att lukta på parfym-prov-lappen jag tog på kicks med din parfym på förut, älskar dig över allt annat ♥


Det skulle vara dumt av mig att säga att du är värd guld, du är värd så mycket mer! Det går inte att ersätta dig på något sätt, du är du! ♥

Hemskt!!

Ett linne jag fick köpt idag, blev även enring, men som vanligt orkar jag inte ta kort ;) Har inte gjort så mycket mer idag än skolan då, och läst en del, en hel massa faktiskt, men jag behöver få undan lite plugg!

 

Fick nyss reda på att min granne hade ramlat i sin bastu i förrgår när frun låg inne och skulle sova, man vet inte orsakerna men han ramlade PÅ AGGREGATET eller det där varma alltså! Och han hade legat där länge innan frun hörde något och gick ut typ två timmar efter att han gick ut, och hittar han där, han hade bränt sönder hela benet och så trodde dom att han bränt sönder inre organ, han kunde inte ta sig därifrån, fyfan! Stackarn! Bara ligga där och brännas sönder! Det är så hemskt, känner för att gråta!! Jag hoppas att han kommer klara sig stackarn!!

smaskens!


Sitter och myser i Robins tröja och smaskar på lite cheesecake (och lyssnar på gyllene tider), älskar att jag bara vispade ner bären i smeten och inte mixade dem, det är faktiskt mycket godare ska jag säga dig!

Tänkte slänga in några bilder jag tog igår

Älskar ljuset som blir på Amber när hon ligger under studsmattan!


Massa fina presenter!


Jag hade ju kalas i onsdags, och fick massa fina presenter! Från Robins föräldrar fick jag en cupcakes bok och en muffinsplåt som jag önskat mig! :D och utav Robin fick jag en jätte fin bukett och ett förkläde och en hjärtformad stekpanna som jag också önskade mig! Så när vi flyttar ihop ska han få hjärtplättar varje dag! ;) Utav Richard fick jag ett 8GB minneskort, vilket jag också önskat, och utav mamma o pappa en extern hårddisk till osm jag också önskat! :D Utav Fredde fick jag 100 spänn och så fick jag 500 spänn av farmor och farfar och min farbror och hans fru. Alltså var det en väldigt bra dag! Och på torsdagen när det var min födelsedag kommer Frida med ett paket till mig, och i var det en kakburk med jätte gulligt mönster (cupcakes) och jätte fina muffinsformar blev super glad!! Men jag tror faktiskt jag blev ännu gladare för det fina brevet som hon skrivit!! Fin fina vän ♥

Resten utav min födelsedag spenderades med just Frida eftersom vi skulle spela in en film, som jag tror kommer bli grym!

Igår var vi på grillkväll hos Emma, älskar våran klass som bara den alltså! Och ikväll blir det filmmys med min älskling♥ efter kalaset till hans morfar :)

Kalajs!

Imorse stog ja upp strax innan halv 9, drömde en kpnstig dröm så jag grät när jag vaknade, den var jätte kpnstig så jag ska inte utsätta er för att läsa om den! ;) Så jag gick upp o tog lite o käka o sen ut på en halvtimmas jogging, in o duscha, baka rabarberpaj o städa, onu har jag nyss garnerat klart smörgåstårtan, allt jag tänkte ha på fick inte riktigt plats dock, men jag blev rätt nöjd ändå, hoppas den smakar! Bara väntain gästerna som kommer om tre timmar, o i väntan göra klart skolarbeten -.-'

Ha det bäst sötnosar!

BAKA BAKA LITEN KAKA (stor)

Har jobbat och haft annat för mig som vanligt, har missat hela internet i helgen typ ;) men det gör inte mig något, får bara mer tid till vettiga saker. Vart med "Robban" och så har vi hälsat på några kompisar i uddevalla i lördags, vilket var väldigt trevligt, blev en kebabtallrik o massa snack också! Just nu är det lite arbete jag har kvar att fixa också, tex. mit svenska tal som ska vara klart imorgon (när vi är lediga ;) )  <- ser ut som min dubbelhaka där! och så engelska recensionen också, o lite annat skit! Men nu sitter jag visst och cpar lite i photoboth, skulle bara ta en "bak bild" men här får ni några (bakar cheesecake till kalaset) sen ska vi göra en fet smörgåstårta eller två också ;)


Bakilibak!


söt_chey_95


glad chey + söt


100% muskler


girl + botox


girl_kissing_herself HAHA!


Får väl slänga in en rätt seriös bild så ni inte tror ja e helt tappad! (okej ja vet att jag är det, men spela med nu)

Snart jobb..


En liten valpis jag hittade här ute igår kväll, så söta är dom! ♥ Nu ska jag snart äta och sen bär det av till Grebbestad för jobb i langosboden :) Ser ut att bli en lugn dag, inte så vackert väder, men man vet ju aldrig! :)

Triss i bilder


Som ni tror att det ser ut..

Som det egentligen ser ut.. Mamma sa att jag inte fick äta chips idag också, så hon tvingade i mig sånna här orangea saker. (okej nu ligger jag och äter choklad, men jag kunde verkligen inte låta bli)

Skämt åt sido eller ngt! Slutade kl. 1 idag eller halv ett till och med. Så jag o Sara tog bussen till torp och shoppade lite. Det blev födelsedagspresent till mamma, en klänning och ett linne. Har dock inte orkat ta några bilder på sakerna.

Jag är glad!! Har inget mer att säga just nu, förutom att jag ska kolla inspiration och sen läsa i min engelska bok som ska vara klar imorgon...

Glad Alex!

Jag vet, jag suger på att blogga, inte bara att jag inte gör det utan när jag väl gör det har jag ändå inget vettigt att säga. Men känner att ja har annat i mitt liv att lägga tid på, jag brukar ju oftast berätta i skolan eller så när jag gör något speciellt. Jag har i alla fall jobbat, och haft lite kvalitéts tid med jordens finaste kille! Det har blivit en del filmer och onyttigheter, men även framtidsdrömmar. Bakat har jag också gjort, i fredags (tror jag det var) blev det blåbärsmuffins. Dom var goda och väldigt uppskattade, alla bråkade om muffinsarna och glömde bort filmen (nästan i alla fall, eller kanske bara var jag) Idag har det varit kanonväder också! Har vart ute så gott som hela tiden sen jag kom hem, i LINNE!!. Åt ute också, så skönt! Sen blev det en del foton...

Mögelmuffins ♥

Whitesippor♥

RSS 2.0