SOOOL!

Vaknade halv 9 hemma hos Robin, han ringde mig då för att se om ja va vaken, alla var ju på jobbet så ;) så tog ja moppen hem och åt frukost i trädgården med mamma, mys! Efter frukosten blev det en timmes promenad.
Sen har ja mest tatt de lugnt i solen ätit lite gott osv.
Nu ska ja skynda iväg på cykel till Frida älskling, hej!

Hemmafru idag

Hejhopp! Mamma väckte mig kl nio idag, vi åt frukost och sen på med träningskläder och så tog vi en promenad runt sjön med hundarna, eller alltså inte alla, bara taxarna ;) När vi kom hem så styrketränade vi lite (mamma vill gå ner i vikt för hon och pappa planerar en 25års bröllopsresa i oktober, inte bara därför, för att det är bra för kroppen och hon vill kanske börja leva sunt  osv.) därför måste jag peppa mamma och jag gillar ju sånt massor! Så jag ska vara henne "personliga tränare" :D När vi hade tränat klart så bakade jag en kaka (mamma fick inte lov att äta) ;)

Lingonrutor, jag vet det är lingonsylt på och det låter skit-äckligt, men det är asgott! :D

När jag bakat klart städade jag i hela köket (behövdes) och sedan började jag med maten, det blev grillade lammspett (som jag la i en jättegod marinad) rostade rotfrukter, hemmagjord pizzasallad och vitlöksmarinerade champinjoner. SÅÅÅÅ GOOOTTT! :D

MUMS!

Eh, ja det är väl det jag har gjort! Ska åka till min älskling sen, och så tar jag mopeden hem imorgon runt nio eller något, Robin åker ju till jobbet tjugo i 7 så jag ska ta mig lite sovmorgon ;) C U!

Dagens köp

Vart iväg en sväng till sportshopen i tanumstrand idag, fick med mig lite saker hem och stod även bakom Camilla Läckberg i kön, haha! ;)


Ett par jeans, dock är dom lite för vida nedanför knäna för min smak så mamma ska sy in dom.

Ett par skor som jag tänkte ha bl.a. när jag är ute i skogen och plockar svamp och bär, men kom även på att jag skulle kunna ha dom på jobbet...kanske ;)

Och så köpte jag två par "sport leggings" eller vad de heter, ett par korta och ett par långa :) perfekt!

Pizza


Fick baka mig en egen pizza ;) gött som fan!! :D och tog 5 minuter att göra!!

Kåt-stämplad

 

(haha, kåt-stämplad)

Kvällen/natten spenderades i kåtebol med Frida, Robin, Brorsan, och massa annat trevligt folk! Först var vi på förfest där det var runt 50 pers, och man kände igen de flesta så det var väldigt kul! Senare drog vi vidare till streaplers som kostade 150 spänn och så hade dom paus hela tiden, dansade bara 4 låtar så det kändes lite ovärt! vi skulle stannat utanför ;) Men skitrolig kväll som måste göras om, kul att min älsklings Fridus var med och gjorde min kväll! ♥

Idag har jag sådär lagom kul, är fortfarande förkyld, så jag har lekt lite med kameran och ätit lite goda saker :D Är så himlans sugen på pizza idag, nästan så ja får fråga Robin om vi ska åka o ta en! :D

Sommarlov!!

Blev en trevlig start på sommarlovet igår i Hunnebo! Massa fina människor, grillat, tårta, cider, prat och massa skratt!

Kollade in mina betyg idag, och med den halvtaskiga insatsen jag gjort borde jag väl känna mig ganska nöjd! Det går ju att plugga på tåget in innan provet ;)

Sen blir det tårta hos min älskling, saknar honom nu! ♥ Längtar förövrigt tills imorgon! :D då händer det grejer!

New in!

Ätit thaimat med mina fina brudar idag, och sen har jag vart på torp med underbara Frida idag ♥ fick köpt det sista till avslutningen, hittade även en jätte snygg skinnjacka, som var lite för liten, men nu har jag klickat hem den!

Fesk!

Vart vid havet hela dagen med mamma, storebror och "lillebror". Var jättemysigt och den gav 12 fina makrillar! Jag tappade dock i min, men de andra fick några stycken, fast de fick ju iofs inte upp en krabba o en skum fisk som jag fick, haha! FAIL!!! Vi åkte även runt o letade ställe att fiska ute vid Hunnebo och där vid kusten, men hittade inget, så vi åkte tillbaks till Munkedal där vi började! :) Vi såg även något jätte stort som åkte runt i vatnet, vi vet inte vad det var, den var där jätte länge och drog sig mot fiskarna som hoppad. Den var aldrig uppe och tog luft så vi såg den inte men vi tror att den var ganska lång! Vill veta vad det var!!

 

Grillad makrill med grilad squash, rostade rotfrukter, sallad och kall sås, gott som bara den!

RSS 2.0