Gårdagen

Igår kväll åkte jag till Sofia som fyllde 17 i torsdags. Vi var ett gäng på 7 tjejer, vi åt god mat, efterätt, spelade med andra ord och skrattade i massor! Jag fick till och med ont i huvudet för att jag skrattade så mycket. Runt tio så kom Robin min brorsa och några kompisar och hämtade mig och så åkte vi ut till kville där det var buggavslutning. Det var jätte trevligt må jag säga! ;) Lagom snurrigt, buggning, härligt folk och massor av skratt! När det var slut åkte vi hem och jag sov hos världens finaste kille ♥ Ikväll blir det en lugn filmkväll med samma gäng som på buggen.

Ett lyckligt äktenkap kräver att man förälskar sig många gånger och varje gång i samma person. Mignon McLaughlin



brist på blogginlägg

Har inte haft någon lust att blogga, har väl inte gjort något vettigare än att lagat mat, promenerat och slutat tidigt nästan varje dag i skolan.

Idag har jag varit på torp, jag fick dock bara med mig ögonskugga, och några muffinsformar i silikon som mamma och pappa köpte :D så jag fick inviga dem ikväll, jag döpte det till "stekte äpplen med knäcköverdrag" ;) haha!




Mums, dom med lite vaniljkräm på!

Cherrybam.com







instagram

Hej fina vänner! har inte orkat eller haft tid/lust att blogga. Vet inte vad jag ska skriva , fast det vet jag aldrig :P Nu har skolan börjat iallafall och jag har haft ett superbra lov trots vädret. Var på torp med Robin och vi gick och drömde oss bort i massa inredning. längtar så tills den dagen kommer då det blir verklighet! Avslutade lovet med min älskling, korv med bröd, tv och nötter ;) vilken blandning!

Idag har jag iallafall skaffat instagram, as kul! :D alexandradavidsson95 heter jag om ni skulle få för er att kolla.



food


Gårdagens middag jag lagade. Ugnskyckling kanske man skullekunna kalla det, väldigt gott blev det iallafall.

Det är inte ofta jag och mamma är ensamma hemma. Men idag var vi det en stund iaf. Så när hon var ute i ladugården, slängde jag ihop en räkröra, så vi åt goda skagentoast.

Till efterrätt fick det ju bli något snabbt, så jag mixade hallon, jordgubbar, blåbär och smultron. Hällde det i två skålar och i med en klick vaniljyoghurt, in i kylen i nästan en timme- utsökt! Sen övningskörde vi lite, jack fick öva backstart, tillslut gick det riktigt bra!

Får väl ta och sova nu, snart, när jag har kollat färdigt på allt roligt jag hittar, om en halvtimme kanske... GODNATT!

Vill inte vara allergisk

 

 

Tror det var två år sen eller mer sen jag blev allergisk mot katter. Jag som har haft katt hela livet!

Uppe med tuppen

var uppe med tuppen idag,eller kanske till och med tidigare, strax efter 6 vaknade jag iallafall.Sov hos Robin, och han åkte till jobbet imorse. Igår så var vi ute på en mysig lång-promenad i hällevadsholm, som vi pratade!
Nu blir det hoppigt känner jag, idag, igår,idag ;) Men iallafall, när jag kom hem imorse så bakade jag lite bröd och hälsade på mina bebisvovvar. Haha dom är så klumiga och söta!

 

 


Tjockisar ♥

Kom precis hem från göteborg, vi har vart o köpt ny bil, och en sväng på IKEA fick dock bara med mig en hylla.

Missar


Hittade lite bebisar, hinner inte fler nu, ska på tjejkväll i kungshamn! :D

Minnen


Sitter och skriver på min bok och hittar massa gamla bilder. Minnen från fotbollen, det var härliga tider och ett grymt gäng måste jag säga! Men det är över nu.. :/ Saknar det mycket!

Macarons premiären.


Bakat Macarons för första gången idag, gick väl sådär.. De flesta sprack ;P Snart kommer Robin och vi ska äta ost och kex med familjen, jag och mamma har gjort en egen vitlöksost i konsistens philadelphiaost, den blev faktiskt riktigt bra, skulle dock blivit keso men men ;)
ps. Macoronsen skulle vart rosa men det blev för lite karamellfärg.

bebisar


Igår var det min och Robins ettårsdag. Vi var ute på en kustrunda och så köpte vi årets första mjukglass. Fick en fin bukett rosor, han också ;) När vi kom hem la vi oss och kollade på film och myste massor finns verkligen ingen bättre än honom! ♥


Valparna har precis öppnat ögonen, skällde även för första gången ♥

Snuttisar ♥

Har jag sagt att jag älskar vår?
RSS 2.0