flowers


Övningskört idag med mamma. Åkte till Munkedal och handlade blommor, imorgon är det första april och min o Robins ettårsdag ♥ så jag köpte en bukett röda rosor med några vita små blommor i och så köpte mamma massa andra blommor som jag satte ihop i fina krukor, den på bilden ska mamma o pappa ge bort till våra grannar och de andra orkar ja inte ladda up ;) Häxan köpte vi också, för vi blev lite kära i henne! Nu ska ja duscha o sen får ja se vad som händer :)

Vår

Underbara vår alltså! Jag blir bara så glad av vädret! Bra vänner och kille gör ju inte livet sämre heller! Inte att jag lyckades komma hem med 12- tåget idag heller för att vi är klara ;) Har dock inte hunnit göra något vettigt ändå, vet inte riktigt vad jag grejat med, mer än att gjort mat, som jag även bjöd min älskling på. Äh, ja har ändå inget vettigt o säga, men här kommer två utav dagens bilder :)

Söt skithund.

Butterfly.

Peace

I måndags efter skolan drog jag, Emma och Frida till en secondhand butik i uddevalla, köpte några jeans osv. Sen åkte vi hem till Emma i hunnebo och gjorde om kläderna, hade även med lite hemmifrån. Lite senare kom Julia också, och det blev massa skratt.

Haha, frida fick lite skägg!

Frida in action.



Söta Julia visar stolt upp sina nya shorts ;)

Gött gäng!

Min alldeles egna modell, hon har allt dendär tjejen alltså!

Sen gjorde vi pizza, typ kl 10 eller något när vi var klara ;)

Sen blev det popcorn och prat, sen somnade jag!

När jag kom hem på tisdag (det var k-dag bara för att vi e bäst) så var vädret suuper! Så jag var ute och grejade och fotade lite. Skulle även fota grodor, men den ena eller andra hunden var där och lyckades skrämma ner dom i bäcken. -.-'

Men det blev en perfekt dag ändå! :) Idag efter skolan var jag och mamma ute och fortsatte i trädgården, mysigt! :) Snart kommer min favvopojk! Godnatt!

Våffeldagen

Älskar denna dagen, för att inte tala om vädret!! Vaknade bredvid den jag älskar mest, gick ner och åt rostat bröd. När jag kom hem fortsatte jag vårstäda och göra marinad, vitlöksmarinerade champinjoner och kall sås för senare blir det grillat! Har nyss ätit våfflor också eftersom det är våffeldagen! Nu sitter jag ute i solen och är glad, har internet här! Ska plugga till provet jag har imorgon, mindre kul!

söt bild.

Våffeldagen

Älskar denna dagen, för att inte tala om vädret!! Vaknade bredvid den jag älskar mest, gick ner och åt rostat bröd. När jag kom hem fortsatte jag vårstäda och göra marinad, vitlöksmarinerade champinjoner och kall sås för senare blir det grillat! Har nyss ätit våfflor också eftersom det är våffeldagen! Nu sitter jag ute i solen och är glad, har internet här! Ska plugga till provet jag har imorgon, mindre kul!

söt bild.

Panik i lugnet.

Har vårstädat i trädgården med mamma, hann dock inte klart eftersom vi såg en ambulans komma uppe på grusvägen, eftersom det bara är två hus i den riktiningen så var det ganska självklart att den skulle till farmor och farfar. Jag fick panik och sa till mamma att springa och kolla telefonen, och jo, dom hade ringt. Så vi kastade oss i bilen och skyndade iväg, när vi komer upp så sitter ambulansmännen och pratar med farfar, han hade blivit yr och synen hade försvunnit, men det var bra nu. Men dom körde honom till näl för säkerhetsskull. Mamma stannade med farmor och jag gick hem och lagade lunch, nu ska jag nog träffa min kompis Lisa från tyskland en sväng! :)

Our love is like the wind. I can´t see it, but i can feel it.

Man kan inte ha en tråkig dag med min klass, det är sant! Eftersom vi gick och köpte godis förut och fick en sockerkick blev det inte så mycket matte, och sen på historian gick det inte att hålla sig vaken, haha fail! När jag kom hem höll mamma på att grilla! Så det blev grillat kött och klyftpotatis till middag, så gott! Efter maten tog jag en promenad i solen och hann kanske få lite D-vitamin innan den gick ner ;) och när jag var ute ringde Robin och frågade om han kunde sova här sen, NEJ, haha det är väl klart! Behöver han inte ens fråga. Fick för övrigt chokladhjärtan som han köpt i London <3

Frossa!

Nu kommer min älskling vilken miut som helst, ska överraska honom med cheesecake, och så gör mamma våfflor för att min bror e hemma, haha FROSSA!!

Äntligen!

Äntligen skall jag få pussa på min fina älskling igen! Han ska sova hemma och jag skall bjuda honom på skogsbärs cheesecake som blev över i lördags! Har saknat honom!

Men nu ska jag ha engelska sen tar jag tåget hem, och min bror skulle tydligen hem och hälsa på, fick nyss sms! Så ska jag laga mat, för mamma och pappa är i göteborg.

Inspiration



weheartit.com

Grym helg!

Kvällen/natten blev super! Gott att äta, bästa brudarna, hög musik och dans! Kunde inte blivit så mycket bättre! Tycker absolut vi får göra om det! Har i övrigt vart en soft helg, huset helt för mig själv, SKÖNT! ;) Avslutade helgen som vanligtvis brukar avslutas med att ligga i Robins famn i tv soffan, med tofiffiee och lite ost och kex + så ska det låta, skönt ändå! Fotade även lite idag,hur längesen som helst sist! Här är två;

Underbara vår!

Godmorgon

Godmorgon! Har nyss gått upp, håller på att bädda rent på sängen, sen blir det duschen och efter det frukost! :) Sen får vi se vad som händer! Jag hade hoppats på fint väder så jag kunde vart ut på en promenad då jag inte hunnit det de senaste dagarna, men i detta vädret blir jag inte särskilt sugen på det! Hoppas att vi inte behöver paraply sen när vi ska grilla bara!
Till middag får det i alla fall bli tacopaj för min del, alla andra är ju någon annanstans idag!

Läggdags!

Har hunnit med mycket idag! Gjort potatissallad, skrubbat potatis (till klyftpotatis) gjort efterrätt, säger dock inte vad ;) dammsugat, dammtorkat och städat runt över allt, dukat, gjort marinad, dip och vitlöksmarinerade champinjoner, ja tror det var det! Ätit ost och kex och chokladbollar (negerbollar) Så nu ska jag gå och sova! Juste testat lite frisyrer också, fortfarande inte bestämt mig ;) Imorgon står jag upp senast 9 så jag får något gjort då också! :) Godnatt!

Mer än så får ni inte veta ;)

Goda saker! :D

Stackars lilla mig!!


Jag har två anledningar till detta! Jag presterade som bara den på idrotten, jag skrattade så jag fick magrutor, eller mer än innan allltså! ;) Och två; jag får tröstäta nu när Robin är i London! Tycker så synd om mig själv! Eller.. ;) Nejdå, jag klarar mig fin fint!

Det enda jag vill är att vara nära dig.

Har fixat lite inför Lördagens partaj, börjat duka och pynta lite. Har även testat en liten dessert. Snart kommer Robin, och imorgon så är sista gången jag träffar honom innan han åker till London, sen kommer han hem på Måndag, jag kommer att saknahonom, men jag överlever! Har ju skit bra planer för helgen! :D

Du får mitt hjärta att slå! <3

Rolig morgon!

Haha, går i trapporna upp till tyskan, så sitter det två killar mitt i trappen. Jag går förbi och sen när jag går i sista trappen hör jag hur någon börjar springa, då kommer en av killarna och öppnar dörren och ja ba; eh, tack! och flinar lite, ofta han stod och väntade så jag skulle gå in innan honom! vilken gentleman ;)

Vår= Glad Alex

Åh, jag blir så himla glad när det är ljust när jag står upp, och ljust när jag kommer hem från skolan, även de dagarna jag går långdag! Sen har jag ju världens bästa vänner också, vilket till och med får mig att längta till skolan, trodde inte mina öron när jag sa till mamma att jag faktiskt längtadetill skolan! När jag kom hem idag gick jag på en kort promenad, solen hann att gå ner, men det är ju fortfarande behagligt i luften. Och jag får ork av att ta en iten promenad, annars blir jag bara trött och vill vila. Snart kommer dom söta grodorna fram!

Hahah, min mamma e ju för söt! Mamma och Pappa skall ju åka iväg i helgen, så dom har vart på torp för att köpa lite nya kläder, och mat förstås ;) Så jag ringde henne nyss och fick lite hjälp med ett par jeans jag skulle slänga in i tvättmaskinen. Så säger mamma att jag kan gå ner och ta ut dom sen, men så sa jag att jag skulle gå och lägga mig. Så vi sa godnatt, 2 minuter senare ringer hon och säger; måste du gå och lägga dig redan!? - Ja, ja ska bara kolla på historian. - Men kan du inte vänta så att jag kan visa mina nya kläder? - Haha, okej då! ;) Mamma <3

Jag är så pepp!

Åh jag är så pepp på att dra utomlands ett tag, och bo där! Efter att ha läst Suzieq blogg i flera dagar nu! Så det var vad vi ägnade media lektionen åt idag! Men jag kunde inte låta bli, så nu har jag smittat dom också ;) så vi får väl dra allihopa, jag verkar inte vara ensam om att vilja detta nu ;D Men åh, tänk att ha ett eget mango träd i sin trädgård bredvid sin pool, bara några meter ifrån havet lixom! Ta en drink efter man gått och shoppat, bara umgås och ha det gött! Hade inte tackat nej! Snart ska jag byta från sängläge till soffläge ;) Men jag får längta efter något som är inom räckhåll just nu, LÖRDAG! Okej, inte att Robin är i London då, utan att det är FF och dom bästa tjejerna på denna jord kommer :D Kommer bli grymt med bl.a. grillning!

Ägypt

Nybakat.

Igår så kom ju Robin när jag hade somnat, o när han kommer in säger jag "nej! Helvete!!" (Haha kul för han!) -Vad är det? - Jag har sovit sen kl 6! - Nej det har du inte. - Jo! Men sen kom jag på att jag hade vilat en liten stund vid klockan sex bara, men jag hade panik! Idag så har jag och mamma storstädat och lagat lasagne, mums med stort m, dock känner jag ju inga smaker nu när jag är förkyld men ;P Nu har jag nyss bakat Muffins med mandelmuffins, kände faktiskt att det luktade väldigt gott, men jag tror inte jag kommer känna någon smak :/ Men dom blev fina iallafall, tänkte bjuda på dom sen, min bror ska ha hem hans kompis+ tjej, så jag och Robin hänger på.

Muffins med mandelmassa, slänger upp recept senare om dom blir uppskattade.

A taste of summer.


Blivit ännu mer förkyld! Hatar det! Kvällen har spenderats i tv soffan med mamma och pappa, cashewnötter och titta vad jag hade i frysen! :D (hade inte kiwin i frysen) ;) Robin grejar medmin brorsas bil, men han kommer o sover över här sen. Men eftersom jag är så förkyld nu, så orkar jag inte göra något, har lite ont i huvudet och så. Så ska jag sova, så han får komma och krypa ner under mitt täcke sen! Så mysigt, saknar honom min fina!

Bara för att jag vill ha sommar, kommer det en bild till!

Kär

Jag är bara så kär, jag är ledsen om ni stör er på att jag ofta pratar om det. Men jag är så glad, jag kan inte hålla inne glädjen. Tänk er att ni är verkligen måste gå på toa,ni kan inte hålla er hur länge som helst, det är omöjligt! Så känner jag, det är omöjligt att dölja hur glad jag är över det! Han är mitt liv, världens finaste kille.

weheartit.com

Nästan inte göra någonting.

Håller på med ett litet projekt här hemma som jag tänkt på ett tag, avslöjar dock inte vad än, men bilder kommer när jag är klar! :) för övrigt så har jag legat o slappat framför tv:n i två timmar nu, sett Drömmen om landet (om det heter så?) och Det okända, skönt att inte göra någontingen ibland! Har även kollat in lite fina saker på countryliving! Juste ja, vilade en timma förut också, det e ju faktiskt ganska ansträngade, i alla fall att resa sig upp ur sängen när man helst vill ligga kvar! Men jag fick så snällt gå upp för att jag nu ska krypa ner igen, godnatt! :)

Countryliving.com

Hemmafru?

Igår så grillade jag kyckling igen, bjöd även hem Robin på middag :) På kvällen så åkte vi in och Hjälpte Alex och Maria i deras nya lägenhet. Vi skruvade ihop lite saker dom hade köpt på Ikea, o sen bjöd dom på kebab tallrik, min mage brukar inte uppskatta det, men det har gått bra! :D Idag så gick jag på en promenad när Robin hade åkt, och sen började jag baka bröd och laga mat och städa, så jag känner mig som en riktig hemmafru idag! :)

Häcken full!

Har haft häcken full med läxor, så jag har tvärr inte hunnit skriva vad jag har gjort det senaste! Synd för er för ja har gjort så himla mycket roligt, o ni missar alltihop!! Mohahah! Kan ju säga att ja slutade 20 över 11 idag iaf ;) Bättre dag! imorgon är det sämre då vi har idrott sista lektionen och imorgon är det teori, då blir det 4-a tåg ;( men men, då får jag träffa min älskling igen!! :D Ska fortsätta plugga nu, högen har i alla fall minskat en hel del :)
RSS 2.0